Sundsvall i fokus!

2013-05-15 @ 18:14:00
Maj verkar vara en bra månad för oss Sundsvallssupportrar. Inte nog med att laget nu har tagit två vinster denna månad, först 0-2 borta mot Ängelholm och 3-0 hemma mot Östersund, så förutspår jag fler skalper innan månaden är slut. Örgryte står för motståndet i nästa match, borta. Därefter är det Ljungskile på hemmaplan och sista matchen för maj månad spelas borta mot Sören Åkebys Värnamo. 
 
Och vill ni veta det allra bästa, bortsett ifrån alla poäng som har säkrats och som kommer att säkras? Jo, det är att det är många av våra matcher som visas på tv denna månad. Och som redan har visats för delen. Matchen borta mot Ängelholm den 3 maj visades på TV4 Sport. Matchen nu på lördag mot Örgryte, sänds även den hos dem. Och nu kommande så visas hemmamatchen mot Ljungskile och bortamatchen mot Värnamo, båda via Svenska Spel. Helt gratis. 
 
Nu ska det ju dock klargöras att alla matcher oavsett sänds via CSports, men det är aldrig fel med gratissändningar, såsom det är via TV4 Sport och Svenska Spel. Så visst är det kul att vara Giffare i dagsläget. Speciellt för min del som bor på distans, men som nu kan se alla matcher, oavsett om det spelas på Norrporten eller diverse bortaplaner. Kanonbra! 
 
Här kommer hålltiderna för tv-sända matcher i Maj:
 
* Lördag 18/5 Örgryte IS - GIF Sundsvall 15:55 (matchstart 16:00) ~ TV4 Sport
* Torsdag 23/5 GIF Sundsvall - Ljungskile SK 19:00 ~ Svenska Spel
* Måndag 27/5 IFK Värnamo - GIF Sundsvall 19:00 ~ Svenska Spel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Sport

Bloggparaden

RSS 2.0