Should I stay or should I go?

2013-05-16 @ 09:56:00
Bloggen slog läsarrekord igår, ding ding ding! Inlägget om bytesaffären med AIK spred sig som en löpeld på diverse forum, vilket gav en bra respons på min statistik. 
 
Var faktiskt i kontakt med lite AIK-supportrar igår kväll och diskuterade om Ari Skúlason-affären. Mötes av lite blandade åsikter. Många verkar vara av tycke att Viktor Lundberg är på tok för mycket AIK och på tok för omtyckt av både Alm och fansen, vilket gör att han anses som en dyrgrip och därmed inte går till försäljning. Andra påstår att han mest nöter bänk och står stilla i sin utveckling, vilket gör att Sundsvall i det fallet, kan vara en bra plattform för Lundberg att hoppa av på. 
 
Själv har jag kommit fram till att det kanske inte alls rör sig om Viktor Lundberg, utan om någon annan AIK-spelare. Eftersom GIF nu tappat Forsberg, Holster och nu även Skulason troligtvis, på en kort tid, är det inte speciellt svårtippat att klubben behöver en mittfältare. Nu får man Maripuu som det ser ut, men kanske tar man även med sig någon annan ifrån AIK. Daniel Gustavsson kanske?
 
Annars finns det nog en rätt stor chans att man kollat in Kwame Karikari eller tidigare GIF-aktuella Alhassan "Crespo" Kamara, för tillfället på lån till Örebro. Men vem vet, vad som egentligen försiggår på diverse möten med spelare, agenter och klubbchefer är svårt att säga. Jag unnar i alla fall Skúlason ett klubbyte, även om det aldrig är roligt att sälja till klubbar inom Sverige. 
 
Den 1 augusti öppnar det Svenska transferfönstret. Vem stannar? Vem går? 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Sport

Bloggparaden

RSS 2.0