Segertåget rullar vidare!

2013-05-23 @ 23:45:00
Det var en fin skalp ikväll. Ljungskile besegrades med klara 3-1. Vill skriva 3-0, eftersom deras reducering var både onödig och klantig ifrån vår sida. Väldigt surt att behöva släppa in ett sånt slumpartat mål. 
 
Matchen då? Jag kom faktiskt inramlandes i lägenheten precis till deras mål. Och det var väl ungefär i det skedet, som även matchen dog ut. Hände i princip ingenting den resterande delen. Det såg dock stabilt ut. Så där som det har sett ut de senaste matcherna. Vi vet var vi har varandra. Vi vet vad vi ska göra. Det finns liksom ett lugn hos spelarna. 
 
Och skönt nog rullar segertåget vidare. Vi har faktiskt, om man bortser ifrån de två första skitmatcherna, inlett serien på ett utmärkt sätt. Jag gillar också att vi mer eller mindre har samma startelva match efter match. Det är otroligt viktigt. Sen genomför vi alltid samma byten. Skulle dock velat se, exempelvis en match som denna, att man i slutet slänger in Philip Olofsson eller någon annan omatchad. Bara för att.
 
Roligt dock att Maripuu får mer och mer speltid. Tror precis som Ari, att det finns en hel del potential där. Oklart gällande potentialen hos Fjóluson däremot. Hur skötte han sig idag, ni som var på plats eller såg matchen i övrigt? Känns given på bänken när väl Ålander är tillbaka. 
 
Annars? Tja, vi producerade tre riktigt snygga mål i matchen. Och det är ju som i tidigare säsonger, skönt att även mittfältet kan få in bollen i mål. Fick även in rätt om att Sliper skulle sätta den. Sen vill jag faktiskt ge ett plus till Eklund, som har växt i mina ögon. Vet att jag i början av säsongen totalsågade honom och gärna ville ersätta honom med en kona. Men, han har fått till det. Både gör mål och hjälper laget i offensiven men också defensiven. En bra anfallare, helt enkelt. Och gör väl i en kort sammanfattning - det jobb han ska göra. 
 
Nästa match spelas härnere i Småland. Sören Åkebys Värnamo står på andra sidan planen, redan nu på måndag. Hade gärna åkt och kollat, men jobbar och har ingen möjlighet att bara sådär åka de där tio milen, eller vad det nu är till Värnamo. Ska dock följa matchen via webben hos Svenska Spel, som precis som idag sänder matchen gratis. 
 
Nu lutar vi oss dock tillbaka, tar in dagens sköna poäng och bara njuter! Det är skönt att hålla på Giffarna Sundsvall en dag som denna.
 
Annat för den grupp med "något berusade" Hammarbyare som idag efter lunch ramlade in på bistron hos oss på IKEA. Tror att det beställdes sammanlagt 50-60 stycken panpizzor inom loppet av en halvtimme. Några av dessa människor, sitter antagligen i arresten hos Göteborgspolisen i skrivande stund. Läste att det blev lite bråk efter förlustmatchen mot GAIS ikväll. Ajabaja! 
 
Hammarby som faktiskt gästar Norrporten Arena i nästnästkommande omgång. Men det tar vi då!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Sport

Bloggparaden

RSS 2.0