Fly away Freddie, fly away!

2013-05-01 @ 16:45:00
Följetången kring Fredrik Holsters vara eller inte vara i klubben blev kort. Men dock relativt smärtsam. Utan att veta speciellt mycket om vad som har hänt bakom kulisserna, så känns det i det långa loppet bra att man väljer att släppa honom. En missnöjd spelare, är en missnöjd spelare. Det drar ner laget och inte minst spelaren själv. Holster har varit given under sina år i laget, men i och med värvningen av Adam Chennoufi blev det konkurrens på mittfältet. Något som Holster tyvärr tog på helt fel sätt, surade ihop och flydde fältet. 
 
Tråkigt, väldigt tråkigt. Vi pratar om en spelare som har varit väldigt tongivande de senaste säsongerna, skapat både passningar och mål. Men framförallt så besitter han en bra teknik och en oftast briljant spelförståelse. Så självklart är det synd. Speciellt när laget redan i dagsläget har svårt att komma till nya sätt att anfalla. Nu blir det ännu tuffare.
 
Dessutom på tal om mittfältet, så försvinner med största sannolikhet även Ari Skúlason inom en snar framtid. Och hur gick det sist när vi valde att släppa två tongivande spelare (Brink och Myrestam)?. Inte alls speciellt bra. Men läget är som det är, och nu är det bara för kvarvarande spelare att fortsätta kriga och se till att vi håller fanan högt. Holster är inte oersätterlig, men ack så värdefull i en Superettanklubb som våran.
 
Nå ja, utan att kasta alltför mycket negativitet och sura miner på detta, får jag passa på att önska honom en fortsatt lyckad fotbollskarriär. Potentialen finns definitivt, talangen också. Det gäller bara att ta vara på det och utnyttja det på bästa möjliga sätt! 
 
EDIT: Såg förövrigt, att Holster himself, har skapat ett Youtube-konto och även nyligt lagt upp en video med "highlights" ifrån sin tid i laget. Marknadsföring? Förstår dock inte varför han inte väntade tills sommarfönstret, än att nu iskall ifrån bänken, tror sig ska få ett kontrakt hos någon annan?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Sport

Bloggparaden

RSS 2.0