Here comes the boom!

2013-06-29 @ 19:17:00
(foto: Anders Thorsell - http://www.flickr.com/photos/gifsundsvall)
 
Bad boys, bad boys, whatcha gonna do? Whatcha gonna do when We come for you? 
 
Skrev på Supporterlivs Facebooksida innan matchstart med frågan, om vi kommer ställas mot good boys eller bad boys. Här ovan har vi svaret. Inhoppande Niklas Maripuu nickar i matchens sista skede in en nick, efter skarv och förarbete av Johan Eklund samt Simon Helg som sekunderna innan bjudit på ett riktigt långt inkast. Skrek som en stucken gris när bollen gick in bakom Halvorsen i Landskrona-målet. 
 
Så. Otroligt. Jävla. Viktigt. 
 
Vet att vi många tidigare säsonger, alltid varit laget som fått såna där mål emot oss i slutsekunderna av en rad olika matcher. Men idag, äntligen, var bollen till vår fördel. Och in gick den, in i motståndarnas mål. Det såg dock länge ut att bli tre poäng till skåningarna. De tog nämligen ledningen i matchen både en och två gånger. Först 1-0. Och därefter ökade man på till 2-1, efter att vi minuterna innan kvitterat till 1-1 av Stefan Ålander på hörna. Men efter det blev det både 2-2 och 3-2 till grabbarna i blått. 
 
Skönt att en annars till syntes osynlig Chennoufi fick göra 2-2 målet och att även Maripuu fick göra ett. Speciellt med den knappa speltid han fått än så länge den här säsongen. Att det däremot slarvades en hel del i försvaret, är väl egentligen under all kritik. Det var två väldigt enkla mål ifrån Landskronas sida och varför vi läcker så otroligt mycket på hemmaplan, är ännu ett under i mina ögon. På bortaplan är vi däremot bäst i serien, vilket alltid är en fördel.
 
Bäst på planen? Robbin Sellin, innan han klev ut i den 62.a matchminuten för att bli ersatt av Simon Helg. Det var mycket löpningar, skott och jobb ifrån den energiske mittfältaren. I övrigt var de flesta i laget relativt osynliga. Skúlason blandade och gav, backarna imponerande inte överdrivet mycket och inte anfallet heller. Men, vad gör det? Huvudsaken att vi jobbar på och tar ännu en viktig trepoängare. 
 
Såg dock att Falkenberg bortaslog Ängelholm med hela 0-4 och att GAIS dessutom vann mot Jönköping Södra med 0-1. Tabelläget just nu: Örebro 33p, Falkenberg 29p, Sundsvall 29p, GAIS 26p och Assyriska 24p. Men nu går vi alltså på semester och jag hoppas att spelarna håller igång träningen under uppehållet och kommer lika formstarka till hemmamötet mot GAIS den 20 juli. 
 
(foto: Anders Thorsell - http://www.flickr.com/photos/gifsundsvall)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Sport

Bloggparaden

RSS 2.0