That's the spirit!

2013-04-20 @ 16:59:00
Halvtidsvila på Påskbergsvallen. Ställningen? 0-2 till GIF Sundsvall.

Skönt, riktigt jävla skönt! Och som förutspått, så är det troligtvis idag som det vänder. Spelet har under matchens första 45 minuter sett lovande ut. Spelarna springer, skapar chanser och går in i duellerna. Precis som efterfrågat. Dock har Varberg haft en hel del chanser. Men med en hel del tur och ett relativt bra försvarsspel, står det alltså 0-2 när matchen nått halvtid.

Målen då? Det första blir till efter att Chennoufi kolliderar med målvakten och på returen sticker Eklund fram foten och petar in bollen. Matchens andra mål skapas på en frispark av Skúlason, efter att Eklund minuten innan blivit neddragen av en Varbergsförsvarare (som även fick målchansutvisning).

Känner att detta är riktigt bra för självförtroendet hos spelarna. Hoppas att dom nu vet att det återstår 45 min av matchen och att inser att det krävs ett minst lika bra arbete i den andra halvleken för att kamma hem tre poäng. Men som sagt, känns lovande. Pigga ben hos samtliga spelare, främst hos Olsson och Sellin som springer upp- och ner mest hela tiden.

Slutresultat? Hm. Jag tänkte på Svenska Spel lägga pengar på 0-3 till GIF, men känns tveksam till att de håller nollan, med tanke på Varbergs ofta massiva anfallsförsök. Jag säger därför 1-3 och hoppas att Chennoufi får sätta det sista målet för vår del.