Spöa skiten ur dem!

2013-04-15 @ 14:22:22
Sitter här och lyssnar på "Wildboys" med Hardcore Superstars. Känner mig riktigt peppad inför kvällens match. Och ännu bättre har det blivit efter att ha läst diverse inför-artiklar. Finns tydligen (väl förståeligt) en stor revanchlust och hunger hos spelarna. För att citera en artikel på Fotbollspuls.se så vill Robbin Sellin "spöa skiten ur Örebro". Sånt är riktigt skönt att höra!
 
Och precis som jag efterfrågat, så verkar spelarna ha funnit en hel del med jävlaranama. Nu gäller det bara att det omvandlas till ett fungerande spel och en motivation hög nog att trycka ner Närkeborna hela vägen ner till de svarta små gummibitarna i konstgräset. Förhoppningsvis utdelar tränarduon en och annan sko i ansiktet på spelarna. Bokstavligt talat. Lite tändvätska är aldrig fel!
 
Om nästan precis fem timmar är det dags för avspark! Hoppas att ni följer matchen, antingen på plats eller framför tv/radio. Jag kommer i alla fall att sitta bänkad framför TV4Sport och hålla både tummar och tår på att det här går vägen. 
 
Can we win?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Sport

Bloggparaden

RSS 2.0