Kom in i matchen!

2013-04-20 @ 13:18:00
Då är det dags igen, är det dags igen, är det dags, är det dags, är det dags igen.
 
Nu sopar vi negativitet, bittra miner och tidigare förluster i en stor säck och skjuter den in under sängen. Känner att det istället är dags att ta nya tag. Spelarna behöver en spark i baken, istället för en spark i ansiktet. Och vet ni vad jag tror? Jag tror att det är idag det vänder. Bara känner det på mig. Tänker dock inte sia i hur träningsveckan har sett ut eller vad som cirkulerar i huvudet på spelarna för tillfället. 
 
Allt jag vet är att det nu krävs en 110%-ig insats ifrån Samtliga spelare och ett jäkla jobb ifrån första spelminut till den allra sista. Vill att spelarna ska springa och kriga tills dom knappt kan stå på sina ben. Sen utnyttjar vi våra byten, sätter in friska nya tag och ser till att även dessa spelare håller upp samma höga intensitet och mod genom resten av matchen, så blir det vi som snor med oss tre sköna och minst sagt efterlängtade poäng tillbaka till Sundsvall! 
 
Hoppas tilläggningsvis på att spelarna har hoppat ner ifrån sina hästar, insett allvaret och inte tänker lämna Påskbergsvallen förrän vinsten är säkrad. För vet ni vad? Nu är det slutlallat. Dags för spelarna att komma ut ur sin lilla bubbla och knyta på sig krigarkängorna. Det är ingen, absolut ingen annan än de själva som kan se till att vända på denna miserabla situation. Låt oss supportrar, fotbollsmammor och allt vad det nu är, få bli stolta över att heja på GIF och låt oss för en gångs skull detta år känna  "fan vad bra dom är!". 
 
Gör det här för oss. För vår skull. Släpp tankarna om en kaffe på Wayne's eller pedikyr på Bella Visage. Nu är nu och fan ta er om ni gör oss besvikna. Och fan ta er, om ni låter er själva åka ännu djupare ner i den här skiten som ni satt oss i. Vill ni inte sluta skämmas? Sluta känna er misslyckade? I så fall är det dags att vinna. Men glöm för all del inte, att det krävs elva spelare till detta. Inte en, inte fyra, utan elva stycken. Var man på sin plats, men precis som i De Tre Musketörerna så gäller "en för alla, alla för en". 
 
NU JÄVLAR KÖR VI GIFFERS!! 
  
 
"We're in hell right now, gentlemen. Believe me. And, we can stay here, get the shit kicked out of us, or we can fight our way back into the light. We can climb outta hell... one inch at a time."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Sport

Bloggparaden

RSS 2.0